Kategorier

›› Akupunktur & akupressur
›› Avslappning & energi
›› Dans
›› Floating
›› Friskvårdsanläggningar
›› Gym & träning
›› Kampsport
›› Kiropraktik & Naprapati
›› Kostrådgivning
›› Ljusterapi
›› Massage
›› Personlig tränare
›› Qigong & Tai chi
›› Stresshantering
›› Viktminskning
›› Yoga

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Företag med "kinesiolog" i beskrivningen

Complete Qi

Vi har flera massörer och du kan välja mellan flera olika massageformer så som klassisk massage, bindvävsmassage, idrottsmassage, avslappningsmassage och kinesisk massage. Vi erbjuder också t.ex. lymfdränage, zonterapi, hypnos, kiropraktor, nagelteknolog, hudvård, vaxning, dietist, floating, pilates träning, kinesiologi, kraniosakral behandling och kosttillskott.
Linnégatan 61
413 08 Göteborg

031-12 79 49
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Kinesiolog Waltersson

Här får du hjälp att stärka nervkommunikationen, att hitta rätt träningsövningar för kommunikationsträning och styrketräninig (ofta med gummiband), veta vilka stretchövningar du bör göra och vilka du bör undvika.

Behandlar de flesta åkommor så som migrän, huvudvärk, ischias, frozen shoulder, nackspärr, ryggskott, tinnitus, käkspänningar, knäskador, höftproblem, foglossning, domningar, stickningar, dålig greppförmåga, golfarm, tennisarm, ledskador/sjukdomar, stress, mm..
Djurgårdsgatan 9
414 62 Göteborg
031 - 711 68 87
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Kinesiologen

Kroppen är en självläkande och självunderhållande organism. När vi blir sjuka eller får problem beror det på att någonting påverkar kroppens förmåga att vidmakthålla balansen och läkningsförmågan. En kinesiolog försöker hitta vad det är som stör balansen och vad som kan göras för att återställa den så att kroppen får en chans att självläka.

Kinesiologi används av läkare, kiropraktorer, naprapater och kinesiologer över hela världen.
Göteborgsvägen 74
Sävedalen
031-760 7605
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Petras Massage & Friskvård

Petras Massage & Friskvård erbjuder tjänster inom klassisk massage, Idrottsmassage, energimassage, bindvävsmas-sage, kinesiologi, taktil-stimulering, regndroppsteknik och triggerpunkter. Vi är stationerade i Långedrag i Göteborg men har också en mobil behandlingsstation och kommer mer än gärna över till er för behandlingar.

Du är välkommen att höra av dig till mig med frågor kring massage och friskvård och förhoppningsvis kan jag även hjälpa dig mot en bättre hälsa!

Götaälvsgatan 8,
42676 Västra Frölunda
070-221 3782
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera Friskvård?

På Merafriskvard.se får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som letar efter friskvårdsföretag i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!