Kategorier

›› Akupunktur & akupressur
›› Avslappning & energi
›› Dans
›› Floating
›› Friskvårdsanläggningar
›› Gym & träning
›› Kampsport
›› Kiropraktik & Naprapati
›› Kostrådgivning
›› Ljusterapi
›› Massage
›› Personlig tränare
›› Qigong & Tai chi
›› Stresshantering
›› Viktminskning
›› Yoga

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Life Vision AB

Vi på Life Vision kombinerar kompetens från många olika områden och utvecklar smarta lösningar för livet, som ger dig och din organisation effektiva resultat omedelbart. Vi inriktar oss på det personliga planet, då ingenting påverkar affärsverksamheten mer än hur de människor den bygger på mår och följaktligen reagerar. Kunskap har ju inget värde förrän den används, så vårt mål är att inte bara förmedla den på ett fantastiskt underhållande sätt utan att även se till att den används. Helt enkelt att du inte bara vet vad du ska göra, utan att du också gör det du vet. Det är där den verkliga kraften sitter...

Orregatan 2
504 54 Borås
033 - 14 00 70
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

O´Toole KBT

O´Toole KBT är ett privatägt företag med gedigen kompetens inom områdena: ångestproblematik, ätstörningar, depressioner, stress, specifika fobier (hund, katt, orm, råtta m.m), sömnstörningar, utmattningssyndrom, PTSD (Post-traumatiskt stressyndrom), ADHD/DAMP, ADD, Aspergers syndrom, Högfungerande autism, spelberoende, relations problematik och sexuella problem.
Kjellmansgatan 12
414 63 Göteborg
031 - 141 483
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera Friskvård?

På Merafriskvard.se får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som letar efter friskvårdsföretag i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!