Kategorier

›› Akupunktur & akupressur
›› Avslappning & energi
›› Dans
›› Floating
›› Friskvårdsanläggningar
›› Gym & träning
›› Kampsport
›› Kiropraktik & Naprapati
›› Kostrådgivning
›› Ljusterapi
›› Massage
›› Personlig tränare
›› Qigong & Tai chi
›› Stresshantering
›› Viktminskning
›› Yoga

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Företag med "kost" i beskrivningen

Complete Qi

Vi har flera massörer och du kan välja mellan flera olika massageformer så som klassisk massage, bindvävsmassage, idrottsmassage, avslappningsmassage och kinesisk massage. Vi erbjuder också t.ex. lymfdränage, zonterapi, hypnos, kiropraktor, nagelteknolog, hudvård, vaxning, dietist, floating, pilates träning, kinesiologi, kraniosakral behandling och kosttillskott.
Linnégatan 61
413 08 Göteborg

031-12 79 49
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Eva Larsdotter - kostrådgivare

Kurser, föreläsningar och personlig konsultation kring kost.
 Rekommendera (0)    Lägg i lista  

Friskvårdskonsulenterna i Göteborg AB

Välkommen till Friskvårdskonsulenterna!

Vi är ett friskvårdsföretag som hjälper dig som företagare och privatperson att förbättra hälsan och att öka välbefinnandet.

Friskvårdskonsulenterna erbjuder komplementär-medicinska behandlingar, hälsofrämjande arbete, föreläsningar (inom kost & näring,fysiskträning, mentalträning, m.m) Kurser i bl.a stresshantering, personligutveckling, hälsoinspiratörs utbildning m.m.

Kilsgatan 10
411 04 Göteborg
031-181046
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

GoaGrepp

Friskvårdsföretaget tar ett helhetsgrepp om hälsan och erbjuder personlig utveckling, målbildsträning, avspänning, kostrådgivning och kroppsterapi.

Föreläsningar, kurser och coaching i lchf-kost.

Våra kunder är företag, organisationer och privatpersoner som behöver stöd inför förändringar, eller som vill ha vägledning och/eller behandling.
Kungälv
0303-576 99
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Gymnasium - personlig träning

Oavsett utgångsläge kan en personlig tränare vara nyckeln till att du når ditt individuella mål. Tillåt dig själv att hitta balansen och motivationen mellan träning, kost och vila. Inte bara förbättra livskvalité – Bästa livskvalité! Få hjälp att hitta vägen och nå dina mål. Genom ett aktivt val väljer du en av våra meriterade tränare så kommer Du dit Du vill. För mer information, boka en kostnadsfri rådgivning hos en Personlig Tränare.
Hantverksvägen 15
436 33 Askim
031-748 42 40
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Göteborgs Privata Dietistmottagning

Vi erbjuder professionell kostbehandling, rådgivning och information. Inspirerande föreläsningar/utbildningar, läckra/matnyttiga matlagningsträffar och affärsrundor.
Vi näringsberäknar menyer, faktagranskar kokböcker samt skriver matglada krönikor.
Gärdesvägen
436 51 Hovås
0704-193791
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Hälsokällan Väst

Utifrån dina förutsättningar och ambitioner arbetar vi fram en handlingsplan som är skräddarsydd för just dig. Det kan innebära personlig träning, mental träning, kostrådgivning, testning (Hälsokollen) och motivationsanalys allt för att ”coacha” dig till att uppnå dina målsättningar. Din coach hjälper dig förbi de eventuella problem som kan uppstå och Vi ser hur vi kan dra nytta av dem i vårt fortsatta arbete. Vi finns som stöd för dig hela vägen i din vandring mot en god hälsa.
Färgaregatan 6C
411 02 Göteborg
0708-203581
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

LCHF Hälsa Väst

Vi blir allt äldre men blir vi friskare? Nej, tvärt om! Vällevnadssjukdomar så som övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar samt mag- och tarmproblem bara ökar. Mycket av detta kan vi tacka skräpmaten för. Vad är det egentligen vi äter? Jo, vi äter en massa konstgjorda och kemiska produkter istället för naturligt framställd mat. Vi äter alldeles för mycket kolhydrater och alldeles för fettsnålt, och de fetter vi äter är margarin och matoljor som är direkt skadliga för vår kropp.

Genom att börja äta naturliga fetter så som smör, grädde och mättat animaliskt fett, och dessutom minimera kolhydratintaget kan vi få en dramatisk förbättring av vårt hälsotillstånd.
Synemansvägen 10 A
433 41 Partille
0733-40 30 91
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Personal Sports

Vi erbjuder er personlig träning inom idrott, kost & hälsa i Göteborg.

Kontakta oss för din första kostnadsfritt konsultation och ta en vän med dig om du vill. Vi ser framåt att höra av dig. Om du har frågor, gärna kontakta oss på 0737-067767.

Sportiga hälsningar,
Dennis Kruis
Örtugsgatan 7
0737067767
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera Friskvård?

På Merafriskvard.se får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som letar efter friskvårdsföretag i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!