Kategorier

›› Akupunktur & akupressur
›› Avslappning & energi
›› Dans
›› Floating
›› Friskvårdsanläggningar
›› Gym & träning
›› Kampsport
›› Kiropraktik & Naprapati
›› Kostrådgivning
›› Ljusterapi
›› Massage
›› Personlig tränare
›› Qigong & Tai chi
›› Stresshantering
›› Viktminskning
›› Yoga

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Kiropraktor Göteborg

Fjärde Långgatan 26
031- 208 208
En Kiropraktor arbetar med händerna vilket även ordet kiropraktik betyder ”att behandla med händerna”. Kiropraktik omfattar diagnostik, förebyggande åtgärder och behandling av funktionella besvär från rörelseapparaten. Kiropraktik fokuserar på att förbättra samspelet mellan leder, muskler och nervsystem som ibland vid obalans kan skapa smärta eller andra problem.

Här får du en 45 min professionell undersökning och behandling av Leg. Kiropraktor i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Göteborg. Genom ett nära samarbete med hälsocentret Complete Qi och Studio Pilates kan vi tillsammans erbjuda privatpersoner och företag i Göteborg en sånär på komplett hälsoservice under ett och samma tak.
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Complete Qi

Vi har flera massörer och du kan välja mellan flera olika massageformer så som klassisk massage, bindvävsmassage, idrottsmassage, avslappningsmassage och kinesisk massage. Vi erbjuder också t.ex. lymfdränage, zonterapi, hypnos, kiropraktor, nagelteknolog, hudvård, vaxning, dietist, floating, pilates träning, kinesiologi, kraniosakral behandling och kosttillskott.
Linnégatan 61
413 08 Göteborg

031-12 79 49
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Kiropraktor Centrum Göteborg

Kiropraktik ser helheten i samspelet mellan nerver, muskler och skelett, tar hand om hela människan och befrämjar en friskare och mer aktiv vardag för den enskilda individen.
Kungsgatan 12
411 19 Göteborg
031-711 66 00
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Kiropraktor Göteborg

Kiropraktor i centrala Göteborg. Akuttider alla dagar!
Fjärde Långgatan 26
413 27 Göteborg
031- 208 208
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Kiropraktor Pär Svensson

Behandlar akuta & kroniska besvär. Akuttider dagligen & helgjour. Minst 30 minuter per behandling.Led- & muskelbesvär samt idrottsskador behandlas med kiropraktiska tekniker & rehabiliteringsövningar under professionellt och pedagogiskt bemötande.
Vasaplatsen 3
411 26 Göteborg
031-719 44 90
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Ryggakuten

Ryggakuten är en klinik som har samlat de skickligaste legitimerade naprapaterna för att effektivt behandla olika typer av rygg- och ledbesvär med mera. Vi som arbetar på Ryggakuten är legitimerade naprapater och har lång och gedigen erfarenhet. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och professionella idrottsutövare.
Trädgårdsgatan 4
411 08 Göteborg
031-701 89 70
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera Friskvård?

På Merafriskvard.se får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som letar efter friskvårdsföretag i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!
Andra webbplatser

Sömnguiden