Kategorier

›› Akupunktur & akupressur
›› Avslappning & energi
›› Dans
›› Floating
›› Friskvårdsanläggningar
›› Gym & träning
›› Kampsport
›› Kiropraktik & Naprapati
›› Kostrådgivning
›› Ljusterapi
›› Massage
›› Personlig tränare
›› Qigong & Tai chi
›› Stresshantering
›› Viktminskning
›› Yoga

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

City Gym

City Gym är Sveriges äldsta gym och har funnits sedan 50-talet i samma regi och är ett trivsamt familjeägt gym med personlig och lättsam atmosfär. Hos oss tränar folk i alla åldrar mellan 15-85. Nya medlemmar får vi oftast via "Mun till mun-metoden". Sedan starten 1959 har vi haft över 75 000 medlemmar.
Valhallagatan 3
402 23 Göteborg
031-18 07 20
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

TEAM hälso & friskvård

Våra kroppar är skapta för rörelse! För att träna upp styrka, smidighet och kondition behöver vi rolig och mångsidig träning. Hos oss kan du välja att träna flås och styrka enskilt eller tillsammans med andra. Vi har bl a styrketräning, cykelpass, kombinationspass styrka/kondition, chiball, pilates, etc. Träna under sakkunnig ledning! Vi skräddarsyr program för såväl rehabilitering som friskträning.


Göteborgsvägen 97
431 37 Mölndal
031-7232800
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Wellstep

Wellstep arangerar stegtävlingar för företag som vill motivera sin personal att röra mer på sig. Genom att bära en stegräknare får man direkt en bra uppfattning kring hur mycket man rör på sig.

Resultatet av stegtävlingar är tydligt, personalen rör mer på sig och blir friskare och det skapar en god och possitiv stämning på arbetsplatsen.
Kaprifolvägen 27
459 32 Ljungskile
0739-319 146
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera Friskvård?

På Merafriskvard.se får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som letar efter friskvårdsföretag i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!