Kategorier

›› Akupunktur & akupressur
›› Avslappning & energi
›› Dans
›› Floating
›› Friskvårdsanläggningar
›› Gym & träning
›› Kampsport
›› Kiropraktik & Naprapati
›› Kostrådgivning
›› Ljusterapi
›› Massage
›› Personlig tränare
›› Qigong & Tai chi
›› Stresshantering
›› Viktminskning
›› Yoga

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Företag med "energi" i beskrivningen

MedQigong

Qi betyder energi, gong står för arbete och prestation. Att utöva qigong innebär att man medvetet arbetar med den qi som enligt kineserna finns överallt, som genomströmmar allt, också oss människor, och som är nödvändig för allt liv och all utveckling. Qigong är uppbyggt kring tre moment: rörelse - tanke - andning. Långsamma mjuka rörelser som kombineras med koncentration och medveten andning skapar en helhet som bygger upp och stärker dig till kropp och själ. Den medicinska qigongen har utvecklats främst som en metod för bättre hälsa, både i förebyggande syfte och för att påverka olika sjukdomstillstånd.
Burgårdsgatan 10
Göteborg
031-7080616
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Petras Massage & Friskvård

Petras Massage & Friskvård erbjuder tjänster inom klassisk massage, Idrottsmassage, energimassage, bindvävsmas-sage, kinesiologi, taktil-stimulering, regndroppsteknik och triggerpunkter. Vi är stationerade i Långedrag i Göteborg men har också en mobil behandlingsstation och kommer mer än gärna över till er för behandlingar.

Du är välkommen att höra av dig till mig med frågor kring massage och friskvård och förhoppningsvis kan jag även hjälpa dig mot en bättre hälsa!

Götaälvsgatan 8,
42676 Västra Frölunda
070-221 3782
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera Friskvård?

På Merafriskvard.se får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som letar efter friskvårdsföretag i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!